0 - € 0,00Laatst toegevoegde product(en) Direct bestellen  Toggle navigation  

Hanglampen online kopen

Bij ons vind je veel verschillende soorten lampen voor in jouw huis, waaronder diverse hanglampen voor diverse ruimtes. Meestal kies je een hanglamp voor boven een eettafel en dat was het dan wel zo’n beetje. Dat is jammer, hanglampen kunnen een zeer waardevol element in een volledig lichtplan zijn. Bij ons kun je terecht voor een eenvoudige lamp voor boven de keukentafel tot een opvallende designlamp als absolute blikvanger in huis. Voor 22.00 besteld, morgen je ruimte al helder verlicht!

Hanglampen: onmisbaar in je lichtplan


Kies je een hanglamp meestal uit op basis van het design van de lamp, wij pleiten voor een iets andere aanpak. Een hanglamp is immers ook functionele verlichting en niet enkel een al dan niet mooi object. Daarom is het belangrijk dat je een goede balans weet te krijgen tussen design en functie, tussen sfeer en vorm. Dat bereik je vanzelf door een lichtplan op te stellen. Bedenk daartoe eerst waar je overal licht moet hebben en kies vervolgens pas de lamp, waarbij je evenveel waarde toekent aan vorm van de lamp als aan de flexibiliteit van de verlichting. Lichtsterkte en dimbaarheid maken daar dus ook onderdeel van uit.

Hanglamp keuken en hanglamp woonkamer


De plekken in huis waar meestal met een hanglamp wordt gewerkt, zijn de keuken en de woonkamer. Vooral boven een keukentafel moet verlichting vooral functioneel zijn. Omdat een keuken vaak niet groot is, mag de lamp meestal ook niet al te groot zijn. Voor een woonkamer geldt dat in mindere mate, maar in beide gevallen wil je niet telkens je kop stoten aan een lamp wanneer je opstaat. Check meteen ook het materiaal van de kap bij het kiezen van je hanglamp, straalt het licht bijvoorbeeld ook door de kap heen kan dat een mooie bijdrage leveren aan de sfeer in je kamer (of keuken). Overigens zijn dit soort lampen ook geschikt als verlichting in andere vertrekken, zoals een slaapkamer.

Hulp en advies bij het kiezen van je hanglamp


Vaak kun je uit een afbeelding en technische specificaties niet opmaken hoe een lamp functioneert. Uiteraard helpen wij je graag om te voorkomen dat je een foute keuze maakt. Heb je vragen om te bepalen welke (uitvoering van een) hanglamp voor jou het beste is of heb je hulp nodig bij je keuze voor een van de modellen die we aanbieden? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Overige links